FI | EN

Vastaanottopalvelut

Ohjaa sivuvirtasi meille ja ole mukana edistämässä kiertotaloutta

Ecolan® tarjoaa sinulle ekologisen ja vaivattoman ratkaisun olla mukana edistämässä kiertotaloutta. Otamme vastaan raaka-aineiksemme sopivaa tuhkaa ja muita sivuvirtoja ja teemme niistä Ecolan® metsä- ja peltolannoitteita sekä maanrakennustuotteita.

Ecolan® Vastaanottopalvelu on asiakkaillemme huoleton ratkaisu, jolla sivuvirrat saadaan hyötykäyttöön kustannustehokkaalla tavalla. Kattava palvelupakettimme kattaa huolintaketjun kokonaisvaltaisesti:

  1. Teollisuuden sivuvirtojen vastaanotto
  2. Kuljetusten järjestäminen ja vaihtokonttiratkaisut
  3. Laadunvalvonta ja analysointi 
  4. Raportointi
  5. Tuki viranomaisvaatimusten täyttämisessä

Otamme vastaan

Otamme vastaan lentotuhkaa, arinatuhkaa ja pohjatuhkaa märkänä tai kuivana.  Lämpölaitosten polttoaineiden on oltava pääosin puuta, turvetta tai kivihiiltä. Lisäksi otamme vastaan erilaisia teollisuuden sivuvirtoja. Näiden raaka-aineiden pohjalta kehitämme jatkuvasti uusia ravinnekierto- ja uusiomateriaaliratkaisuja.

Järjestämme kuljetuksen

Järjestämme kuljetuksen vastaanottamillemme materiaaleille energialaitokselta tehtaallemme tarvittavalla kalustolla riippuen materiaalin purkumenetelmästä ja materiaalin tyypistä. Asiakas voi halutessaan hoitaa kuljetukset itse. 

Valvomme laatua

Valvomme laatua meille toimitetuista materiaaleista. Ohjaamme jakeet eri käyttökohteisiin laadun perusteella. Pyynnöstä toimitamme analyysitulokset asiakkaalle.

Toimitamme vuosiraportin

Toimitamme vuosiraportin sovittaessa asiakkaalle vastaanottopalveluumme toimitetuista määristä ja materiaalin laadusta.

Huolehdimme rekisteröinnistä

Huolehdimme rekisteröinnistä EU:n REACH kemikaaliasetuksen mukaisesti asiakkaan puolesta. Autamme viranomaisvaatimusten täyttämisessä (omavalvontasuunnitelma, toiminnan aloitusilmoitus, vuosiraportointi Eviralle).    

Haluatko mukaan tuhkan ekologiseen kierrätykseen?

Ota yhteyttä:
Anu Rissanen, hankintainsinööri
anu.rissanen@ecolan.fi
050 448 5240

Jos materiaali on sopivaa käyttöömme, teemme sinulle tarjouksen Ecolan® Vastaanottopalvelusta.