FI | EN

Toimitusjohtaja kiertotalouden kärkeen

Haemme kansainvälisen liiketoiminnan osaajaa.

Valittava toimitusjohtaja vastaa Ecolanin viemisestä seuraavaan kasvuvaiheeseen kansainvälistymisen kautta. Rakennat kasvustrategian toimenpidesuunnitelmineen ja vastaat investointihankkeiden läpiviennistä yhdessä muun organisaation kanssa. Kehität ja laajennat edelleen raaka-aineen hankintakanavia lähialueille ja olet avainroolissa Ecolanin kumppanuusverkoston vahvistamisessa.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä tulosvastuullisesta roolista, jossa saatu kokemus tukee Ecolanin kasvutavoitteiden saavuttamista. Olet kansainvälisen liiketoiminnan osaaja ja Sinulla on näyttöä pitkäjänteisestä kumppanuuksien rakentamisesta. Taustasi voi olla esimerkiksi agro-liiketoiminnasta, metsäteollisuudesta tai Cleantech:in alueilta, mutta myös joltakin muulta kehittyvältä toimialalta. Johtamisen periaatteesi tukevat vahvasti verkottuneen asiantuntijaorganisaation ja kumppanuusverkostomme tarpeita.

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa rekrytoinnissa avustavan Personnel Groupin seniorikonsultti Ville Valtonen, 040 5828838 (tavoitettavissa parhaiten 1.11. klo 8.00-8.45, 6.11. klo 8.00-8.45 ja 9.11. 8.00-8.45). Lähetä hakemuksesi ja CV:si 12.11.2018 mennessä www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/toimitusjohtaja-40/