FI | EN

 • Silva BOREA
  Silva BOREA

  BOREA

  Silva

  Ecolan Silva® BOREA boorilannoite on boorinpuutoksesta kärsivien kivennäis- ja turvemaiden metsien hivenravinnelannoite. Boori liukenee tuhkapohjaisesta lannoitteesta turvallisen hitaasti. Boorin taso nousee lannoitetulla alalla jo ensimmäisenä kasvukautena optimaaliselle tasolle.

  Lue lisää
 • Silva HORUS
  Silva HORUS

  HORUS

  Silva

  Ecolan Silva® HORUS tuhkalannoite on tehokas, turvemaiden metsien tuhkalannoituksiin soveltuva yleistuote. Tuhkalannoite tarjoaa puustolle kaikki ravinteet joita se tarvitsee terveeseen kasvuun. Se korjaa fosforin-, kaliumin- ja boorinpuutokset, neutraloi (kalkitsee) hapanta kasvualustaa ja vapauttaa näin turpeen luontaisesti sisältämän typen puuston käyttöön.      

  Lue lisää
 • Silva NITRO
  Silva NITRO

  NITRO

  Silva

  Kasvatusmetsien lannoituksiin kivennäis- ja turvemailla.

  Lue lisää
 • Silva CINIS
  Silva CINIS

  CINIS

  Silva

  Ecolan Silva® CINIS tuhkalannoite soveltuu peruslannoitukseen turvemaiden metsissä. Sen ravinnesisältö vastaa fosforin ja kaliumin osalta turvemaiden lannoitussuosituksia.Tuote sisältää luontaisesti runsaasti kalsiumia sekä sivu- ja hivenravinteita. Boorin osalta metsätuhka ylläpitää booritasoa ja näin ehkäisee puutostilan syntymistä, mutta ei korjaa vakavia puutoksia.

  Lue lisää