FI | EN

Ecolan Silva®

Ecolan® Silvaon metsäsi kasvun tekijä

  • Paras sijoitus metsällesi

    Laadukkaat kotimaiset Ecolan Silva® tuhkalannoitteemme on suunniteltu vastaamaan tehokkaasti metsäsi kaikkiin ravinnetarpeisiin sen kasvun eri vaiheissa. Valikoimasta löydät varman ja ympäristölle turvallisen lannoitteen metsänkasvatukseen kangas- ja turvemaiden metsissä.

  • Korkeakorkoista metsänhoitoa

    Lannoituksella valjastat metsäsi korkeakorkoiseksi sijoituskohteeksi. Puunkasvatuksessa tulos syntyy tukista. Mitä suurempi osa metsästäsi on tukkia, sitä parempi on hakkuusta saatava tulosi. Mottien lisäksi tulosi kertyy laadusta. Puunjalostajalle puutavaran kaikkien tärkeimmät laatutekijät ovat järeys ja oksattomuus. Terve ja kasvava metsä kasvaa tukkia enemmän, laadukkaampana ja nopeammin.

  • Turvallista kasvua

    Ecolan Silva® metsälannoitteilla metsään palautetaan puunkorjuussa poistuvia ravinteita. Lannoitteiden valmistuksessa käytetään bioenergiaa tuotettaessa syntyviä laadukkaita, puhtaita ja ravinnerikkaita tuhkia. Raaka-aineiden moniravinteisuus ja pitkät vaikutusajat tekevät lannoituksesta kestävää ravinnetalouden hoitoa, joka turvaa arvokkaan perintösi säilymisen jälkipolville.