FI | EN

Edut

1. KIERTOTALOUS SÄÄSTÄÄ LUONNON KIVIAINEKSIA

Kaikki Ecolan Infra® maarakentamisen tuotteet ovat aitoja kiertotaloustuotteita. Ne tuovat resurssitehokkuutta maarakentamiseen sekä säästävät neitseellisiä luonnon kiviaineksia ja niiden jalosteita vaativimpiin kohteisiin.

2. HEIKKOLAATUISEN MAA-AINEKSEN TEHOKAS HYÖDYNTÄMINEN

Luonnon kiviainesten korvaaminen Ecolan Infra® uusiomateriaaleilla aina kun se on mahdollista voi säästää merkittäviä luontoarvoja. Kehittyvät maarakentamisen tekniikat ja suunnitteluosaaminen mahdollistavat myös heikkolaatuisten maa-ainesten aiempaa tehokkaamman hyödyntämisen mm. erilaisten stabilointitekniikoiden myötä.

3. STABILOINTI TUO KUSTANNUSTEHOKKUUTTA

Ecolan Infra® stabilointiaineilla heikkolaatuisia maapohjia voidaan lujittaa ja saada niille riittävä kantavuus rakentamista varten. Stabilointi tuo merkittäviä säästöjä maarakentamisen kustannuksissa. Maamassojen siirtojen vähenemisen kautta myös kuljetusten päästöt vähenevät. Perinteisten stabilointisideaineiden rinnalle Ecolan® on tuomassa markkinoille uusiosideaineet, joilla voidaan hyvin pitkälle korvata perinteiset, hyvin energiaintensiiviset sementti ja kalkki.