FI | EN

ECOLAN AGRA®

lannoitteet luomuviljelyyn

 • Lannoitteet luonnon omista raaka-aineista

  ECOLAN AGRA® -lannoitteet on kehitetty luonnonmukaiseen viljelyyn soveltuviksi. Ne toimivat luonnonmukaisessa viljelyssä täydennyslannoitteena yhdistettynä viljelykiertoon ja palkokasvien viljelyyn viljelysuunitelman mukaisesti.

  ECOLAN AGRA® -lannoitteiden perusraaka-aine on suomalainen lihaluujauho, joka sisältää runsaasti typpeä, fosforia ja kaliumia.

  ECOLAN AGRA®  lannoitesäkit voi viedä veloituksetta Suomen Uusiomuovi Oy:n vastaanottoterminaaleihin. Tarkemmat sijaintitiedot ja ohjeet www.uusiomuovi.fi

 • Kestävää hyötyä

  Luomuviljelyyn soveltuvien ECOLAN AGRA® -lannoitteiden korkea typpipitoisuus mahdollistaa ravinteiden hyvän hyötysuhteen. Vähän orgaanista ainesta sisältävillä hiesu- ja hietamailla typpilannoitusvaikutus on lähes kemiallisten lannoitteiden tasoa.

  ECOLAN AGRA® -lannoitteet täydentävät viljelykierron ravinnetarpeita keväällä, kun maa on vielä kylmä eikä orgaanisen aineksen ravinteet ole kasvien käytettävissä. Luomuviljelyyn soveltuvien lannoitteiden hidasliukoinen fosfori vapautuu kasvien käyttöön monen vuoden aikana kasvien tarpeen mukaan.

Jälleenmyynti: Lantmännen